Fitmin For Life Kuřecí kapsička pro koťata 85 g

Masová kapsička pro koťata.

Máte doma koťátka a hledáte ty správné kapsičky pro ně? Nabízíme Vám skvělou chuť kuřecího masa v kapsičkách, které obsahují až 82 % masa. Jedná se o lahodné kompletní krmivo za super cenu. Navíc nabízíme funkční kapsičky speciálně navržené pro optimální vývoj a zdravý růst koťat, které obsahují vitamín D3 pro podporu zdravých zubů a jsou složené z lehce stravitelných přísad, které pomáhají podporovat optimální trávení. Neváhejte a vyzkoušejte. Na výběr ještě máme kapsičky Adult chicken, Adult beef a Sterilized Salmon.

Pomáhá přirozeně chránit koťata díky antioxidantům.
S vitamínem D3 pro zdravé zuby.
S lehce stravitelnými přísadami, které napomáhají
podporovat optimální trávení.

Miluje Vaše kočka kapsičky a hovězí? Nabízíme Vám skvělou chuť hovězích kapsiček, které obsahují až 82 % masa. Lahodné krmivo za super cenu. Navíc se jedná o funkční kapsičky, které jsou doplněné taurinem pro dobrý zrak, nezbytnými minerály pro zdravé kosti a vitamínem E pro podporu přirozené obranyschopnosti. Neváhejte a vyzkoušejte. Na výběr ještě máme kapsičky Adult chicken, Sterilized Salmon a Kitten.

DÁVKOVÁNÍ:

Individuální spotřeba Vašeho kotěte závisí na jeho tělesné váze, aktivitě a věku. Krmte 1-2 dávky denně ohřáté na pokojovou teplotu. Po otevření skladujte v chladničce a spotřebujte do 2 dnů. Skladování: na suchém místě.

Mohlo by vás také zajímat