Fitmin For Life Hovězí konzerva pro dospělé kočky 415 g

Hovězí konzerva s drůbežím masem For Life. Nabízíme Vám skvělou chuť dušených filetek v omáčce, filetky obsahují zinek pro udržení zdravé pokožky a srsti, taurin pro udržení dobrého zraku a vitamin D3 pro udržení zdravých kostí a zubů.

Pokud Vaše kočka miluje šťavnaté kapsičky, určitě nepohrdne naší novou konzervou. Naše konzervy pro kočky najdete i v lososové a kuřecí variantě.

BENEFITY

• Zinek pro udržení zdravé pokožky a srsti
• Taurin pro udržení dobrého zraku a
• Vitamin D3 pro udržení zdravých kostí a zubů

SLOŽENÍ

Maso a výrobky živočišného původu (73 % v kouscích*, z toho 11,5 % hovězí, 30 % drůbeží), obiloviny, ryby a vedlejší výrobky z ryb, bílkovinné extrakty rostlinného původu, minerální látky, vedlejší výrobky rostlinného původu (0,2 % inulin).
*kousky obvykle tvoří 44,5 % produktu

DÁVKOVÁNÍ

Průměrná kočka vážící 3 až 5 kg potřebuje 265 g až 370 g krmiva denně, ideálně rozděleného do dvou dávek.

Tento návod je pouze orientační. Individuální potřeby Vaší kočky se mohou lišit v závislosti na jejím věku, tělesné stavbě a aktivitě. Zpočátku krmte podle tohoto návodu a postupně upravte tak, aby vaše kočka zůstávala v dobré kondici. Podávejte při pokojové teplotě. Po otevření skladujte v chladničce a spotřebujte do dvou dnů.

ANALYTICKÉ SLOŽKY

Vlhkost 82 %, hrubý protein 8 %, hrubý tuk 4,5 %, hrubý popel 2,5 %, hrubá vláknina 0,5 %.

DOPLŇKOVÉ LÁTKY/1KG

Vitamin D3 160 m.j., vitamin E 25 mg, zinek (jako síran zinečnatý monohydrát) 10 mg, mangan (jako oxid manganatý) 2,5 mg, měď (jako síran měďnatý pentahydrát) 1,2 mg, jód (jako jodičnan vápenatý bezvodý) 0,2 mg, taurin 520 mg, biotin 50 μg

Mohlo by vás také zajímat