Fitmin Selen E doplňkové minerální krmivo pro koně 1,5 kg

Doplňkové minerální krmivo pro koně v intenzivní tréninkové zátěži s antioxidačním účinkem, působí preventivně proti bolestivému tuhnutí svalů (tying-up) a napomáhá urychlení regenerace.
Organicky vázaný Selen a vitamín E s antioxidačním účinkem chrání buňky před působením volných radikálů, urychluje regeneraci svalů po výkonu, působí preventivně proti bolestivému tuhnutí svalů (tying-up). Obohaceno o esenciální aminokyseliny a nukleotidy. OMEGA 3 MK (DHA, EPA) přispívají k normální funkci srdce, mozku a zraku. Stopové prvky jsou organicky vázané ve formě chelátů s vysokou využitelností. Obsahuje suroviny přirozeně bohaté na nukleotidy a oligosacharidy mananů, které podporují imunitu. Fitmin Faktor posiluje funkci zažívacího systému, podporuje regeneraci střev a zvyšuje využitelnost krmiva.

Organicky vázaný Selen a vitamín E s antioxidačním účinkem chrání buňky před působením volných radikálů, urychluje regeneraci svalů po výkonu, působí preventivně proti bolestivému tuhnutí svalů (tying-up)
• Obohaceno o esenciální aminokyseliny a nukleotidy
• OMEGA 3 MK (DHA, EPA) přispívají k normální funkci srdce, mozku a zraku
• Stopové prvky jsou organicky vázané ve formě chelátů s vysokou využitelností
• Vyvazovač toxinů produkovaných plísněmi pomáhá kontrolovat vliv mykotoxinů a redukuje jejich absorpci
• Obsahuje suroviny přirozeně bohaté na nukleotidy a oligosacharidy mananů, které podporují imunitu
• Fitmin faktor posiluje funkci zažívacího systému, podporuje regeneraci střev a zvyšuje využitelnost krmiva