Macro Ca granulované doplňkové minerální krmivo pro koně 4kg

Základním úkolem VÁPNÍKU a FOSFORU v těle je vývoj a růst kostí a zubů. Koně mnohem častěji trpí nedostatkem vápníku a fosforu než jiných minerálů.

POPIS

Granulované doplňkové minerální krmivo pro všechny kategorie koní, určené k obohacení krmné dávky o lehce využitelný vápník a hořčík, s pozitivním vlivem na zdravý růst, vývoj a celkový metabolismus organismu, lze použít i pro nervózní koně. Doplňuje potřebu základních makroprvků Ca + Mg (P, Na). Celkový podíl vysoce využitelného vápníku 16 %. vyvazovač toxinů produkovaných plísněmi pomáhá kontrolovat vliv mykotoxinů a redukuje jejich absorpci. Obsahuje suroviny přirozeně bohaté na nukleotidy a oligosacharidy mananů, které napomáhají zdravému růstu a podporují imunitu. Fitmin Faktor posiluje funkci zažívacího systému, podporuje regeneraci střev a zvyšuje využitelnost krmiva.

BENEFITY

Doplňuje potřebu základních makroprvků Ca + Mg (P, Na)
• Celkový podíl vysoce využitelného vápníku 16 %
• Vyvazovač toxinů produkovaných plísněmi pomáhá kontrolovat vliv mykotoxinů a redukuje jejich absorpci
• Obsahuje suroviny přirozeně bohaté na nukleotidy a oligosacharidy mananů, které napomáhají zdravému růstu a podporují imunitu
• OMEGA 3 MK (DHA, EPA) přispívají k normální funkci srdce, mozku a zraku
• Fitmin faktor posiluje funkci zažívacího systému, podporuje regeneraci střev a zvyšuje využitelnost krmiva

SLOŽENÍ

uhličitan vápenatý, vojtěškové úsušky, pšeničná mouka, oxid hořečnatý, chlorid sodný, pšeničné otruby, fosforečnan hořečnatý, sojový olej, dihydrogenfosforečnan vápenatý, inaktivované kvasinky rodu Saccharomyces cerevisiae 9000 mg/kg, sušená řasa Schizochytrium limacinum 1000 mg/kg, plod fenyklu obecného.

ANALYTICKÉ SLOŽKY

vápník 16,3 %, hořčík 4,9 %, fosfor 1,3 %, sodík 2,6 %

DOPLŇKOVÉ LÁTKY/1KG

Antioxidanty: BHA - E320 25mg, BHT - E321 25mg

Mohlo by vás také zajímat