STARFID CCC müsli 20kg

Doplňkové krmivo ve formě musli pro telata a další hospodářská zvířata.

Startéry jsou pečlivě koncipovány z celé řady vybraných surovin od obecně používaných (obiloviny, bílkovinné zdroje jako sojové produkty) přes gluten, sušené kvasnice, směs pektinů, speciálně upravené lněné semínko až po originální kombinaci organických a anorganických kyselin (STARFID CCC). Celkově se každý výrobek skládá z přibližně dvaceti surovin, které jsou kalkulovány nejen na obecně uváděné živiny (dusíkaté látky, vláknina, hrubý tuk, makro a mikroprvky, vitaminy apod.), ale především na stravitelnost, obsah a složení aminokyselin a také na potenciál produkce těkavých mastných kyselin v rostoucím bachoru.

Starfid CCC müsli obsahuje stejné suroviny jako Starfid CCC, včetně antiprotozoických a antimikrobiálních přípravků. Je však obohacen o zdroj strukturální a současně stravitelnější vlákniny než je např. sláma. Využita je sušená kukuřičná siláž a sušené žito, které jsou zároveň i zdrojem živin. Kvalitní strukturální startér má omezený obsah škrobu a díky produkci kyseliny propionové je stimulován rozvoj papil.

Kukuřičný lepek, sladový květ, slunečnice loupaná šrot, cukrovarské řízky, kakaové slupky, ovesné vločky, ječmen, jablečné výlisky, oves, sojový extr. šrot, cornflakes, řepná melasa, pulpa, lněné semeno, mrkev sušená, kukuřičná silaž, žito řezané, svatojánský chléb, olej řepkový a kokosový, Chlorid sodný, Dihydrogenfosforečnan vápenatý, fosforečnan hořečnatý, oxid hořečnatý + doplňkové látky (vitamíny,minerály)

  1. Rychlý rozvoj předžaludků.
  2. Zkrácení období mléčné výživy.
  3. Maximální využití růstového potenciálu telete.
  4. Rovnoměrný vývoj svaloviny a kostí.
  5. Rozvoj krvetvorby a imunity.
  6. Zabránění negativní růstové fázi po odstavu.
  7. Omezení průjmových onemocnění.
  8. Univerzální použití ve všech typech technologií

Mohlo by vás také zajímat