Spánek premium 500ml

Originální receptura SPÁNEK PREMIUM spojuje výtažky z bylin, které slouží k navození klidného a plnohodnotného spánku. Kvalitní spánek je nutný k dosažení plnohodnotné kvality života.

SPÁNEK PREMIUM

Doplněk stravy

Účinné látky:

MEDUŇKA
LÍPA
GOJI BERRY
KOZLÍK
CHMEL

Meduňka lékařská pomáhá navodit kognitivní a duševní zdraví. Povzbuzuje dobrou náladu a relaxaci. Doporučuje se při poruchách spánku. Přispívá k normálnímu trávení. Podporuje normální funkci oběhové soustavy a hormonální rovnováhu.
Lípa přispívá k normální funkci dýchacího systému a k normálnímu trávení.
Plody Kustovnice (Goji berry) jsou vyhledávaným „všelékem“ a adaptogenem. V tradiční čínské medicíně jsou užívány jako recept na dlouhověkost. Kustovnice je nekonečným zdrojem biologicky aktivních látek.
Kozlík lékařský přispívá ke klidnému a spokojenému spánku a k normální činnosti nervové soustavy (kognitivní funkce). Doporučuje se užívat k relaxaci v případě neklidu, úzkosti a nervozity. Podporuje normální činnost kardiovaskulárního systému, upravuje krevní tlak. Podporuje normální trávení.
Chmel otáčivý je antioxidant, který přispívá k normální činnosti nervové soustavy, k relaxaci a dobrému spánku. Má uklidňující účinek a přispívá k menopauzálnímu komfortu.

Obsah:

 

1 dávka

(15 ml)

Denní dávka

15-30 ml denně

% RHP Referenční 
hodnota přijmu

Meduňka lékařská (10% zahuštěný vodný extrakt) 300 mg 300-600 mg Není stanoveno
Lípa srdčitá (10% zahuštěný vodný extrakt) 150 mg 150-300 mg Není stanoveno
Goji berry extrakt 150 mg 150-300 mg Není stanoveno
Kozlík lékařský extrakt 150 mg 150-300 mg Není stanoveno
Chmel otáčivý extrakt 150 mg 150-300 mg Není stanoveno

Složení: glukózo-fruktózový sirup, Meduňka lékařská (Melissa Officinalis)  10% vodný extrakt, Lípa srdčitá květ (Tilia Cordata) 10% vodný extrakt, Kustovnice čínská (Goji berry) plod extrakt, Kozlík lékařský (Valeriana officinalis) extrakt, Chmel otáčivý (Humulus lupulus) extrakt, Sorban draselný – konzervant (E 202), Vitamín C - (Kyselina L-askorbová).

Doporučené dávkování: 15 – 30 ml 30 minut před očekávaným spánkem. Přípravek není návykový, je možné jej užívat i dlouhodobě. Před použitím protřepte.

Skladování: Uchovávejte v suchu při pokojové teplotě. Neskladujte na přímém slunci a v mrazu.

Upozornění: Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Zvýšení denní dávky není zdravotním rizikem. Není vhodné pro děti do tří let, těhotné a kojící matky. Ukládat mimo dosah dětí! Nenahrazuje pestrou a vyváženou stravu. Případný zákal není na závadu.

Výrobce: Green idea s.r.o., Vodova 40, Brno 61200, Česká republika, tel.: 541 232 435, www.topvet.cz

Země původu: Česká republika

Mohlo by vás také zajímat