Fitmin Medium Maintenance kompletní krmivo pro psy 15 kg

Krmivo Medium Maintenance je kompletní superprémiové krmivo s čerstvým masem vhodné pro dospělé psy středních plemen (10 - 35 kg) v běžné zátěži.

Velikost psa
Stáří psa

BENEFITY:
- České krmivo, které se vyrábí na statku v podhůří Orlických hor
- Každý pytel obsahuje 50 % čerstvého masa bez kosti
- Vyrobeno z 69 % živočišných surovin.
- Receptury bez pšenice: Výrazné snížení rizika alergických reakcí.
- Obsahuje přírodní antioxidanty: Pro ochranu buněk před volnými radikály.
- Komplex dentální péče: Pro zdravé zuby a dásně.
- Výtažek z rozmarýnu: Stimuluje imunitní systém, podporuje cirkulaci krve a zlepšuje trávení.
- Obsahuje omega 3 a 6 mastné kyseliny: Pro zdravou kůži a srst.
- Zdravé složení: Krmiva neobsahují geneticky modifikované suroviny, umělá barviva ani ochucovadla.

Přesně pro takové psy, kteří skáčou, běhají, aportují a někdy si zase polenoší… Potřebují proto pravidelný příjem kvalitní energie.

Pro zachování živin ve vysoké kvalitě a lahodnou chuť toto krmivo obsahuje 50 % čerstvého masa bez kosti. Tedy polovina pytle je opravdové maso.

Krmivo je založené na kuřecím mase, takže pokud je Váš pes alergický na jiné druhy masa, jsou pro něj tyto granule nejvhodnější. Když spojíte čerstvé kuřecí maso s rýží, máte skvělý plnohodnotný pokrm obohacený o zdraví prospěšné benefity jako jsou prebiotika, juka, cheláty, komplex dentální péče a mnohé další.

Medium Maintenance je krmivo z řady Výživového programu Fitmin. Ve výživovém programu naleznete 18 druhů krmiv, která odpovídají potřebám psů. Tato krmiva se dělí do tří základních skupin podle velikosti jednotlivých plemen psů v jejich dospělém věku a odlišných nároků na výživu. Produkty v základních skupinách MINI, MEDIUM a MAXI pokryjí celé životní období psa od štěněte až po seniora. Receptuy jsou bez pšenice.

Charakteristickým rysem programu je také to, že když potřebujete řešit nějaký problém či situaci – např. když potřebuje dietu, nebo naopak zvýšit množství energie před výkonem, nemusíte zvířeti měnit krmnou dávku. Téměř identické surovinové složení výrobků v dané skupině zabezpečuje bezproblémový přechod z jednoho krmiva na druhé podle momentální kondice.

Krmivo Madium Mainetnace zapojují do jídelníčkům svých mazlíčků nejen významní přední chovatelé v České republice i v zahraniční, trenéři a odborníci ve svých oblastech, ale i například mistři světa v mushingu:
Jiří Mencák, Martina Štěpánková, Michal Ženíšek, Petr Krupička, Aneta Grygarová, Daniel Žďárský, Monika Olšovská, Jitka Krejcárková, Nicole Vošvrdová a mnozí další.

drůbeží maso (čerstvé drůbeží maso - 50 %, sušené drůbeží maso 11,6 %, hydrolyzovaná drůbeží játra 3 %), rýže, kukuřice, drůbeží tuk, rybí moučka (3 %), cukrovarské řízky sušené, lněné semeno, sušené jablečné výlisky, pivovarské kvasnice, uhličitan vápenatý, hydrogenfosforečnan vápenatý, slepičí vejce, lososový olej (0,5 %), fruktooligosacharidy (0,2 %), juka (0,03 %), komplex přírodních antioxidantů (0,02 %), rozmarýnový extrakt (0,01 %)

Věk \ váha v dospělosti 14 kg 17 kg 20 kg 23 kg 26 kg 29 kg 32 kg 35 kg 40 kg
dospělý pes - vyšší zátěž 227 - 251 g 263 - 290 g 297 - 329 g 330 - 364 g 362 - 400 g 392 - 434 g 423 - 467 g 452 - 500 g 500 - 552 g