Fitmin Flexi penta doplňkové krmivo pro koně 0,5 kg

Doplňkové krmivo pro koně všech kategorií přispívá k celkovému zlepšení pohybového aparátu a chrání klouby i tkáně. Přípravek působí na omezení bolesti kloubů, odbourává poškozenou tkáň a pozitivně přispívá k celkové zdravotní kondici zvířete.

Doplňkové krmivo pro koně všech kategorií podporující přirozenou obnovu kloubních chrupavek.

5 účinných látek: chondroitin sulfát, glukosamin sulfát, MSM (metylsulfonyl metan), kolagen z kůží severských tresek, kyselina hyaluronová. Obohaceno o vitamín C a vitamín E. Stopové prvky selen, mangan, zinek a měď jsou organicky vázané ve formě chelátů s vysokou využitelností. Nízká denní dávka, vysoce chutný.

BENEFITY

5 účinných látek: chondroitin sulfát, glukosamin sulfát, MSM ( metylsulfonyl metan ), kolagen z kůží severských tresek, kyselina hyaluronová
Obohaceno o vitamín C a vitamín E
Stopové prvky selen, mangan, zinek a měď jsou organicky vázané ve formě chelátů s vysokou využitelností
Nízká denní dávka
Vysoce chutný

SLOŽENÍ

fruktóza, glukosamin 20%, methylsulfonylmethan 20%, chondroitin – sulfát 10%, rybí kolagen 10%, inaktivované kvasinky rodu Saccharomyces cerevisiae, sušená řasa Schizochytrium limacinum, hyaluronan sodný 0,9%.

DÁVKOVÁNÍ

10-20g / ks / den

ANALYTICKÉ SLOŽKY

hrubý protein 10,5%, hrubé oleje a tuky 0,2%, hrubá vláknina 0,1%, hrubý popel 2,1%, sodík 0,01%.

DOPLŇKOVÉ LÁTKY/1KG

Stopové prvky: měď (doplněno chelátem mědi a aminokyselin n-hydrátem) 1012 mg, mangan (doplněno chelátem manganu a aminokyselin n-hydrátem) 1505 mg, zinek (doplněno chelátem zinku a aminokyselin n-hydrátem)
4500 mg, selen (doplněno selenomethioninem ze Saccharomyces cerevisiae NCYC R397) 20 mg; vitamíny, provitamíny a chemicky přesně definované látky se srovnatelným účinkem: vit.C 9500 mg, vit.E (jako RRR–alfa-tokoferol) 12500 mg.

Mohlo by vás také zajímat