Probiotický doplněk stravy pro psy 500 ml

Probiotika pro psy zlepšují zdravotní stav, odolnost a obnovuje bakteriální flóru, což vede ke zlepšení vstřebávání tuků, vápníku, fosfátu, soli železa, jakož i aktivaci metabolismu aminokyselin a vyloučení toxických látek.

  • podporuje imunitu

  • reguluje trávicí proces

  • mírňuje průběh možné otravy potravinami

  • zlepšuje vzhled srsti a stav pokožky

  • snižuje zánět

  • snižuje riziko kožních a potravinových alergií

  • posiluje tělo

Dávkování:


Výrobek se používá každý den:


Dospělí psi:

vážící až 5 kg - 5 ml

o hmotnosti 5 - 15 kg -10 ml

nad 15 kg - 20 ml

Dáváme jí injekční stříkačku do úst nebo do jídla


Štěňata :

3-týdny věku a starších - 1 ml postupným zvyšováním dávky
Dvojitá dávka: při použítí antibiotik a po jejich použití v období rekonvalescence po operačních stavech a kojící feny

Bakterie obsažené v přípravku rychle kolonizují v gastrointestinálního traktu a vylučují patogenní mikroorganismy. Tímto způsobem přirozeně ochraňují soustavu orgánů, které se podílejí na příjmu, zpracování a vylučování potravy proti řadě onemocnění způsobených patogenními bakteriemi (m.in:. Escherichia coli, Salmonella, Mycobacterium, Shigella, Bacteroides, Próteus, Streptococcus, Clostridium, Vibrio nebo Pseudomonas), a viry.

Vedle probiotické bakterie má vysokou enzymatickou aktivitu ve střevě, což zvyšuje biologickou dostupnost a efektivitu nutričních denních živin. Použití probiotik snižuje onemocnění, která jsou spojena s průjmem a brání otravě potravinami. Obnova přirozené bakteriální mikroflóry způsobuje viditelné zlepšení dobrých životních funkcí.

Složení:

Melasa s cukrové třtiny obohacená Kyselinou pantotenovou, Niacin, Vápník, Železo, Draslík, Mangan, Měď, Zinek a Selen. Extrakt z fermentovaných bylin: semen fenyklu, řebříček, tymián, máta a Echinacea purpurea - speciálně vybrané bylinky pro psy , které májí protizánětlivé účinky, stimuluje imunitní systém zlepšuje fungování trávicího a dýchacího systému.

Mohlo by vás také zajímat