Bolfo 38 obojek pro kočky a malé psy

Antiparazitní obojek Bolfo o délce 38 cm - pro malé psy a kočky. Chrání před klíšťaty, blechami, vešmi a všenkami

Antiparazitní obojek o délce 38 cm - pro malé psy a kočky. 

 - chrání před klíšťaty, blechami, vešmi a všenkami

účinkuje proti klíšťatům: 10 týdnů u koček i psů

účinkuje proti blechám: u koček až 4 měsíce, až 5 měsíců u psů

od 3 měsíců věku zvířete, nepoužívat u koťat a štěňat do 3 měsíců

- 2 velikosti obojku: pro kočky a psy (38 cm) a pro velké psy (70 cm)

- voděodolný

- účinná látka: Propoxurum

Údržba:

každodenním používáním se obojek zamastí. Tím se ucpou póry a obojek přestane být účinný. Není potřeba ho hned vyhazovat. Právě naopak! Je důležité ho umýt nejlépe v Bolfo šampónu a pokud bude po vyschnutí vypadat jako jemně pomoučený je pořád funkční.

Na začátku je důležité zničit všechny parazity na těle zvířete Bolfo sprejem. V další fázi máte dvě možnosti. Buď budete výše zmíněný postup opakovat každé dva týdny, nebo použijete obojek Bolfo, který Vašeho pejska i kočičku ochrání dlouho a bez Vaší námahy.

 

Způsob podání: 

Obojek vyjměte z vakuového balení, rozbalte a odstraňte spojky. Obojek přiložte volně na krk a volný konec provlečte přezkami obojku.

Obojek nesmí být příliš těsný, mezi obojkem a krkem musí zůstat prostor na dva prsty. Obojek je určen ke stálému nošení, účinkuje jak při pohybu, tak v klidu.

Přípravek může mít nežádoucí účinky na vodní organismy. Zvířatům s tímto obojkem by nemělo být dovoleno plavat ve vodních tocích.

Použité obojky včetně jakýchkoliv zbytků likvidujte v souladu s místními předpisy. Výrobek nesmí kontaminovat vodní toky, protože může být nebezpečný pro ryby a další vodní organismy.

 

Kontraindikace: Nepoužívat na poraněnou kůži, u kachektických a nemocných zvířat. Léčba jinými ektoparazitiky se v době nošení obojku nedoporučuje. Nepoužívat u koťat a štěňat do 3 měsíců.

 

Nežádoucí účinky: Během několika dnů po aplikaci obojku se může projevit mírné svědění. V takovém případě obojek sejměte, dokud symptomy nezmizí. Ve velmi vzácných případech může dojít k alergické reakci

Mohlo by vás také zajímat