Humátové tablety - Detoxin 90tablet

OTRAVA, INTOXIKACE, PRŮJEM

Veterinární přípravek pro psy/Veterinárny prípravok pre psov

Humátové tablety DETOXIN - účinnou látkou jsou přírodní huminové a fulvinové kyseliny. Tyto látky jsou vysoce biologicky a chemicky aktivní. Působí detoxikačně tím, že s těžkými kovy vytváří chelátové sloučeniny. Druhým mechanismem účinku je vytvoření ochranného filmu na sliznici střeva, čímž je minimalizována adsorpce endogenních i exogenních toxinů z jeho lumina. Působí také antibakteriálně a virucidně. Tlumí mutace a nádorové bujení.
Humátové tablety Detoxin - účinnou látkou sú prírodné humínové a fulvinové kyseliny. Tieto látky sú vysoko biologicky a chemicky aktívne. Pôsobí detoxikačne tým, že s ťažkými kovmi vytvára chelátové zlúčeniny. Druhým mechanizmom účinku je vytvorenie ochranného filmu na sliznici čreva, čím je minimalizovaná adsorpcia endogénnych aj exogénnych toxínov z jeho lumina. Pôsobí tiež antibakteriálne a virucidne. Tlmí mutácie a nádorové bujnenie.

Návod k použití: na 10 kg živé hmotnosti 2 tablety denně. Přípravek je vhodné podávat při intoxikacích, průjmech a dietetických problémech.
Návod na použitie: na 10 kg živej hmotnosti 2 tablety denne. Prípravok je vhodné podávať pri intoxikáciách, hnačkách a dietetických problémoch.

Složení: humát draselný, mikrokrystalická celulóza, stearan hořečnatý
Zloženie: humát draselný, mikrokryštalická celulóza, stearan horečnatý

 

 

Jedna tableta 225 mg

Denní/ denná  dávka
(2 tablety na 10 kg hmotnosti)

Humát draselný 202,5mg 405 mg

Upozornění: Používejte dle návodu k použití. Pouze pro zvířata.
Upozornenie: Používajte podľa návodu na použitie. Len pre zvieratá.

Skladování: Skladujte v suchu při pokojové teplotě. Chraňte před přímým slunečním zářením a mrazem. Uchovávejte mimo dosah dětí a nepoučených osob.
Skladovanie: Skladujte v suchu pri izbovej teplote. Chráňte pred priamym slnečným žiarením a mrazom. Uchovávajte mimo dosahu malých detí a nepoučených osôb.
Doba použitelnosti: 30 měsíců od data výroby
Doba použiteľnosti: 30 mesiacov od dátumu výroby

Výrobce a držitel rozhodnutí o schválení/ Výrobca a držiteľ rozhodnutia o schválení:
    MVDr. Jiří Pantůček
    Brno, Vodova 40, 61200, ČR
    www.topvet.cz
    
Číslo schválení/ Číslo schválenia: 041-06/C

Mohlo by vás také zajímat